Praktično rješenje za zaštitu od sunca

Vertikalne zavjese

Vertikalne zavjese

Vertikalna zavjesa je elegantno i prakticno rješenje kako za poslovni, tako i za prostor za stanovanje. U različitim širinama traka i širokom paletom boja upotpunit će Vaš prostor i učiniti ga ugodnim za boravak.

Vertikalne zavjese izrađene su od termički obrađenog platna u više dizajna i boja koje je otporno na sunčevu svjetolost. Tkanine su ravne, a boje postojane, antistatične su, te ne prikupljaju prašinu niti mirise.

Zavjese su zaokretne što omogućava regulaciju količine i smjera svjetlosti odnosno definiranje intimnosti interijera, čime vertikalne zavjese udovoljavaju svim estetskim zahtjevima za uređenje interijera.

Osim zaokretne mogućnosti, vertikalne zavjese mogu se otvarati jednostrano ili dvostrano pomoću špagice i lančića ili pomoću elektromotora koji se regulira daljinskim upravljačem. Osim što se mogu montirati na male staklene površine isto tako su namjenjene za velike ostakljene površine gdje, pored zaštite od sunca, povećavaju estetski izgled suvremenog interijera. Širina traka vertikalnih zavjesa je 63, 89 i 127 mm.

Zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i estetskog efekta, trakaste zavjese najpopularniji su izbor za unutarnju zaštitu od sunca. Jedinstven izbor materijala i tkanina stvara beskrajne mogućnosti u stilu i atmosferi, Ovisno o izboru uzorka, mogu dati profesionalan izgled poslovnim prostorima ali i unijeti toplinu u Vaš dom. Pokreću se na lančić koji lagano otklizava trake u jednu stranu ili ih lagano okreće pod kutom radi dobivanja više svijetla.