Inovativni kombi sustav S 9000

Gealan S 9000 vrata

Profil budućnosti

S platformom sustava S 9000 dobivate moderan, udubljen sustav, koji se može koristiti za novogradnju i renoviranje. Na taj način S 9000 postaje nova platforma za proizvodnju prozora, ulaznih i podizno-kliznih vrata u proizvodnom programu GEALAN-a.


Varijante ulaznih vrata

Ulazna vrata su posjetnica kuće i ulaznom prostoru pridodaju šarm i estetiku. GEALAN sa svojim novim S 9000 sustavom za ulazna vrata nudi rješenja za svačiji ukus. Možete birati između klasičnih i pokrovnih varijanti. Svoja ulazna vrata možete prilagoditi sveukupnom izgledu Vaše kuće zahvaljujući svestranoj paleti dekor folija koje Vam stoje na raspolaganju.

Profil budućnosti

S ugradbenom dubinom od 82,5 mm i modernom 5-komornom tehnologijom, nova ulazna vrata S 9000 imaju odličnu toplinsku izolaciju. Velike komore za ojačanje, prikladno oblikovan čelik i odgovarajuća kutna ojačanja kao i neodvojivi spoj PVC-a i aluminija u dvije razine u području praga zaslužni su za izuzetni stabilnost.

"Sakriveni" izgled vratnog krila dizajnom doprinosti visokoj vrijednosti, a da ne narušava sigurnost i toplinsku izolaciju koju vrata moraju zadovoljiti. Osim estetski vrlo privlačnog izgleda "skriveno" krilo jednostavnim linijama omogućava jednostavno održavanje i lagano čišćenje samih vrata.

Već s klasičnom varijantom, svojoj kući pridajete osobnu notu. Raznolikosti boja i oblika nema kraja. Dizajnirate svoja vrata prema individualnim željama.